Vykosťovacie nože

Najpredávanejšie

Vykosťovací nôž Alpha Hruška Güde Solingen 13 cm - pružný
 
127,20 €
(106 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Kappa Güde Solingen 13 cm
 
101,20 €
(84,33 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Alpha Oliva Güde Solingen 13 cm - pružný
 
110 €
(91,67 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Alpha Dubový sud Güde Solingen 13 cm - pružný
 
127,20 €
(106 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Alpha Güde Solingen 16cm - pevný
 
93,60 €
(78 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Alpha Oliva Güde Solingen 16 cm - pevný
 
118,40 €
(98,67 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Alpha Güde Solingen 13cm - pružný
 
84 €
(70 € bez DPH)
Vykosťovací nôž Alpha Güde Solingen 13 cm - pevný
 
84 €
(70 € bez DPH)
8 položiek celkom
Vykosťovací nôž Alpha Hruška Güde Solingen 13 cm - pružný
106 € bez DPH
127,20 €

Nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach

Kód: ID43-B703-13
Vykosťovací nôž Kappa Güde Solingen 13 cm
84,33 € bez DPH
101,20 €

Vykosťovací nôž Kappa Güde Solingen 13 cm

Kód: ID43-0703-13
Vykosťovací nôž Alpha Oliva Güde Solingen 13 cm - pružný
91,67 € bez DPH
110 €

Nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach.

Kód: ID43-X703-13
Vykosťovací nôž Alpha Dubový sud Güde Solingen 13 cm - pružný
106 € bez DPH
127,20 €

Nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach.

Kód: ID43-E703-13
Vykosťovací nôž Alpha Güde Solingen 16cm - pevný
78 € bez DPH
93,60 €

Kuchynský nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach.

Kód: ID43-1703-16
Vykosťovací nôž Alpha Oliva Güde Solingen 16 cm - pevný
98,67 € bez DPH
118,40 €

Nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach.

Kód: ID43-X703-16
Vykosťovací nôž Alpha Güde Solingen 13cm - pružný
70 € bez DPH
84 €

Nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach.

Kód: ID43-1703-13
Vykosťovací nôž Alpha Güde Solingen 13 cm - pevný
70 € bez DPH
84 €

Kuchynský nôž určený na vykosťovanie mäsa, oddeľovanie tuku od chudého mäsa či odstraňovanie šliach.

Kód: ID43-1603-13